Beyond the wall
Om

OM

MIN FÖRHOPPNING


"Att skapa ett forum för cyklister där det erbjuds mycket goda förutsättningar för att att få till en strukturedad och rolig vintersäsong.


Jag vill med mina erfarenheter, kompetens, nätverk och stora intresse för cykelsporten bidra till att stärka och utveckla cykelscenen på lokal nivå, särskilt den unga generationen."


/Rodde Vera

-en kort sammfattning av vad som väntar i studion.

KICKR BIKE

BLUR THE LINE BETWEEN VIRTUAL & REALITY


"KICKR BIKE combines KICKR’s legendary ride feel with cutting-edge innovations like integrated grade simulation to create a trainer that blurs the line between virtual and reality."

?

Vanliga frågor

- Kommer det finnas ledarledda pass?

Under december-februari kommer det att erbjudas två ledarledda pass i veckan. Syftet med dessa pass är att introducera medlemmarna till alla de möjlgheter som finns med e-cycling. Förhoppningen är att du inte ska behöva ha en ledare som berättar vad du behöver göra. Det har du fått hjälp med att lista ut och kan lägga upp din träning själv. 


- Måste man ha ett Zwift-konto?

Nej då. Däremot kan det vara klokt att skaffa ett eget konto så att du kan få ut mer av din vintersäsong. Zwift har många färdiga pass som passar alla nivåer. Dessutom finns det alltid folk du kan cykla med i Zwift. Är du sedan sugen på att mäta dina krafter mot andra så arrangeras det hundratals tävlingar i veckan. Under de ledarledda passen kommer vi även gå igenom flera andra alternativ till Zwift.


- Vad behöver jag ha med mig till passet?

Skor som du har till din landsvägscykel (SPD-SL), vattenflaska och en liten handduk kan vara bra att ha. Ett pulsband kan du också ta med ifall du har.

Allmänna villkor

Klicka på länken nedan för att hitta de allmänna villkoren.